Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Нереально смачно! Ніжна рибка в гірчичному маринаді – цей смак просто зводить з розуму!

Нереально смачно! Ніжна рибка в гірчичному маринаді – цей смак просто зводить з розуму!

admin
27.04.202127.04.2021 No Comments

Цього разу пропонуємо вам приготувати лосось. Це універсальна рибка. Її можна запікати, смажити, тушкувати, варити і вона буде однаково смачною, передають Патріоти України.

Подавати рибку краще в гарячому вигляді з лимоном і овочевим гарніром. Готувати ми її будемо з цікавим маринадом з гірчиці і лимонного соусу, повірте, це смачно.

Необхідні продукти:

  • 800 грамів філе лосося
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • 60 грамів вершкового масла
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • 1 чайна ложка лимонної цедри
  • 2 чайні ложки зернистої гірчиці
  • 1 чайна ложка меду
  • пів чайної ложки паприки
  • пів чайної ложки чорного перцю
  • солі
  • зелень

Починаємо приготування:

  1. Приготуємо маринад. У миску кладемо соєвий соус, додаємо розтоплене вершкове масло, гірчицю, лимонну цедру, мед, лимонний сік, паприку, чорний перець, сіль і подрібнену зелень. Все перемішуємо до розчинення меду.
  2. Беремо деко, застелене пергаментним папером. Кладемо на нього філе рибки шкірою вниз, заливаємо маринадом.
  3. Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 15-20 хвилин.
  4. Готову рибку дістаємо з духовки і подаємо до столу.

Страва виходить дуже смачною, тому таку рибку без сумнівів можна подавати до святкового столу.

Смачного!

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Термінове засідання РНБО! Одразу після поїздки – Зеленський все сказав. Данілов не чекав!
Відірватися неможливо! Аля-шаурма: Рецепт ледачого пирога з куркою і грибами в лаваші!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes