У курячого м’яса нейтральний смак і аромат, тому воно відмінно поєднується з багатьма продуктами та часто використовується в приготуванні різних салатів. При додаванні до курячого м’яса овочів, салат стає досить легким, але дуже ситним,.
Дана закуска проста в приготуванні, тому прекрасно підходять для звичайних сімейних обідів. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтесь.
Інгредієнти для основи:
- куряча грудка — 500 г;
- огірки — 2 шт;
- цибуля — 1 шт;
- яйця — 4 шт;
- сіль і перець;
Маринад для цибулі:
- вода — 2 ст. л;
- оцет яблучний — 2 ст. л;
- сіль — 0,5 ч. л;
- цукор — 1 ч. л.
Приготування:
- Куряче філе нарізаємо та обсмажуємо до випаровування рідини, солимо і перчимо, додаємо улюблені спеції.
- Готуємо маринад, змішавши всі інгредієнти для маринаду.
- Маринуємо 20 хвилин цибулю, порізану кубиками. Потім зливаємо з цибулі рідину.
- Нарізаємо огірки та варені яйця соломкою.
- З’єднуємо всі продукти та заправляємо майонезом або сметаною. За бажанням заправляємо салат натуральним йогуртом.
- Додаємо за смаком зелень і подаємо до столу.
Приємного смаку!
Загрузка...