Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Підкорять всіх своїм смаком! Пухкі булочки з зеленою цибулею – чудове доповнення до супу або бульйону!

Підкорять всіх своїм смаком! Пухкі булочки з зеленою цибулею – чудове доповнення до супу або бульйону!

admin
03.05.202103.05.2021 No Comments

Готуємо пухнасті, дріжджові булочки до чаю або супу, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

Тісто:

  • Яйця — 2 шт.
  • Кефір — 300 мл
  • Рослинна олія — 100 мл
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Цукор — 3 ч. л.
  • Сухі дріжджі — 7-8 гр.
  • Борошно пшеничне — 550-600 гр.

Начинка:

  • Зелена цибуля — 200 гр.

Для прикраси:

  • Яєчний жовток — 1 шт.
  • Молоко — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

Яйця змішати з сіллю, цукром, кефіром і рослинною олією. Борошно змішати з дріжджами. У кілька прийомів додати сухі продукти до рідких, замісити м’яке, трохи липке тісто. Миску змастити рослинною олією, округлити тісто і помістити всередину. Накрити харчовою плівкою або рушником. Залишити мінімум на 1 годину, краще на 1,5-2 години.

Тісто, яке підійшло осадити і розділити на 16 частин. На стіл налити трохи рослинної олії і розтягнути шматочок тіста руками в овал. Зробити надрізи від краю до краю, не розрізаючи самі краї. Зверху посипати рубаною зеленою цибулею і згорнути навскоси, потім згорнути в равлика. Таким чином сформувати всі булочки.

Помістити булочки на деко з пергаментом, змастити зверху яєчним жовтком з 1 ст. л. молока. Випікати в духовці при температурі 180*С на середньому рівні з конвекцією або без неї до рум’яності.

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Водіям за замітку, бережіться! В Україні кожен п’ятий літр бензину – фальсифікат!
В Україні вдарять серйозні заморозки в травні! Синоптик розповіла, які області в зоні ризику!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes