Інгредієнти
Щоб приготувати цю чудову страву, яка замінить повноцінну вечерю або обід, нам знадобляться:
- 3 картоплини середнього розміру;
- ріпчаста цибулина;
- чайна ложка солі;
- на краю чайної ложечки чорного і червоного меленого перцю, кмину;
- половина чайної ложки розпушувача;
- стакан молока;
- пара склянок борошна;
- пара яєць;
- 2 столові ложки рослинної олії.
Приготування
- Першим ділом в окремій мисці з’єднуємо яйця, просіяне борошно, олію, розпушувач, молоко і спеції, все це добре перемішуємо
- Далі слід почистити картоплю, помити її та порізати дуже тоненькою соломкою.
- Потім чистимо цибулю, ріжемо її тоненькими четвертинками та разом з картоплею додаємо до тіста.
- Ще раз все перемішуємо, щоб суміш стала однорідною, і перекладаємо її в форму для випічки, покриту пергаментом.
- Тепер же залишиться лише помістити запіканку в духовку і випікати протягом 50 хвилин при температурі 190 С. А витягнувши драник, його можна одразу різати на порційні частини та кликати домочадців до столу!
Загрузка...