Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Рецепт дня: шоколадний чізкейк без випічки. Три шари насолоди!

Рецепт дня: шоколадний чізкейк без випічки. Три шари насолоди!

admin
07.05.202107.05.2021 No Comments

Виключно ніжний, що тане в роті, шоколадний чізкейк, який складається з трьох шарів, неодмінно стане вашим фаворитом серед десертів! Приготувати його дуже просто – вам навіть не знадобиться включати духовку. Інгредієнти для чізкейку прості і доступні, а рецепт зовсім нескладний. Швидше спробуйте приготувати цей смачний десерт!

Інгредієнти для чізкейку без випічки:

  • 120 гр темного шоколаду;
  • жирні вершки: 50 мл + 100 мл;
  • 200 гр вершкового сиру;
  • цукор: 15 гр + 15 гр;
  • 30 мл молока;
  • 5 гр желатину;
  • 1\2 ст. л. лимонного соку.

Інгредієнти для шоколадної глазурі:

  • 30 гр темного шоколаду;
  • 10 гр какао;
  • 1 гр желатину + 1 ч. л. води;
  • 25 гр цукру;
  • 45 мл жирних вершків.

Шоколадний чізкейк, покроковий процес приготування

1. 120 гр шоколаду кришимо, додаємо 50 мл жирних вершків, нагрітих до 60 градусів, ретельно змішуємо.

Рецепт дня: шоколадний чізкейк без випічки. Три шари насолоди!

2. 200 гр вершкового сиру змішуємо з 15 гр цукру до повного його розчинення.

Рецепт дня: шоколадний чізкейк без випічки. Три шари насолоди!

3. 5 гр желатину замочуємо в 30 мл молока, залишаємо на деякий час набухати. Ставимо на глибоку тарілку з гарячою водою і помішувати до повного розчинення желатину.

Рецепт дня: шоколадний чізкейк без випічки. Три шари насолоди!

4. У вершковий сир додаємо желатин, розчинений в молоці, розмішуємо. Додаємо 1\2 ст. л. лимонного соку.

Рецепт дня: шоколадний чізкейк без випічки. Три шари насолоди!

5. В окремій ємності збиваємо до легкої пишноти 100 мл жирних вершків з 15 гр цукру. Додаємо вершки в вершковий сир, змішуємо.

Рецепт дня: шоколадний чізкейк без випічки. Три шари насолоди!

6. Вистилаємо заздалегідь підготовлену форму пекарним папером. Перекладаємо тільки 150 гр отриманої суміші з вершкового сиру і вершків. Відправляємо в морозилку на 10 хвилин.

Рецепт дня: шоколадний чізкейк без випічки. Три шари насолоди!

7. У вершковий сир що залишився додаємо 85 гр отриманої шоколадної маси з вершками (п. 1), змішуємо. Дістаємо форму з морозилки, викладаємо тільки 170 гр отриманої суміші, розрівнюємо, повертаємо в морозилку на 10 хвилин.

Рецепт дня: шоколадний чізкейк без випічки. Три шари насолоди!

8. У масу, що залишилася додаємо всю шоколадну масу, змішуємо (виходить самий темний колір для останнього шару). Розрівнюємо, накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник.

Рецепт дня: шоколадний чізкейк без випічки. Три шари насолоди!

9. Завершальний етап – шоколадна глазур. Розчиняємо желатин у воді. В окремій ємності кришимо 30 гр шоколаду. Какао змішуємо з цукром. Додаємо вершки, ставимо на вогонь і варимо до появи пухирців і невеликого згущення маси.

Рецепт дня: шоколадний чізкейк без випічки. Три шари насолоди!

10. Остуджуємо суміш до 60 градусів, додаємо розчинений желатин, все ретельно змішуємо. Проціджуємо через ситечко в кришений шоколад, перемішуємо майбутню глазур.

Рецепт дня: шоколадний чізкейк без випічки. Три шари насолоди!

11. Дістаємо з холодильника чізкейк, поливаємо його глазур’ю, розрівнюємо по боках. Для прикраси посипаємо какао і горішками.

Рецепт дня: шоколадний чізкейк без випічки. Три шари насолоди!

Шоколадний тришаровий чізкейк готовий. Смачного!

Рецепт дня: шоколадний чізкейк без випічки. Три шари насолоди!

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Хлопчик крuчaв “моя голова, зупиніться, бoлить”, але тренер вирішив продовжити: 7-річну дитину на уроці з дзюдо побuлu до стану кoми
Гoрдoн – 3eлeнcькoмy: Володя, послухвй мене, не потрібен нам МВФ, вам достатньо всього лише взятись за таможню

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes