Така печінка виходить дуже ніжною, соковитою і зовсім без гіркоти. Готується — легко і швидко. І щоб домогтися м’якості та неймовірної апетитності печінки, додамо всього один інгредієнт.
Таким чином можна смажити практично будь — яку печінку — яловичу, свинячу, баранячу. Шматочки виходять дуже ніжними, м’якими та соковитими. Буквально таять у роті! А секретний інгредієнт прибере гіркоту і жорсткість. Смачно, ситно, красиво і дуже апетитно.
Інгредієнти
- Печінка куряча — 500 грамів
- Крохмаль — 1 ст. ложка
- Яйце — 1 шт.
- Цибуля — 2 шт.
- Сіль, чорний перець — на свій смак
- Рослинна олія — 20 мл.
Приготування
1. Печінку чистимо і нарізаємо середніми шматочками.
2. Яйце збиваємо з крохмалем (ось він наш секретний інгредієнт) і гарненько умочуємо в цій суміші печінку. Залишаємо приблизно на годину.
3. Обсмажуємо печінку в рослинній олії на розпеченій сковороді по 2 хвилинки з кожного боку.
4. В окремій сковороді прожарити до прозорості нарізану півкільцями цибулю. Потім відправляємо цибулю до печінки та тушкуємо ще 10 хвилин.
Подаємо печінку з улюбленим гарніром!
Смачного!