Соковиті і неперевершено смачні м’ясні пальчики до святкового столу. Вони просто тануть у роті Джерело
М’ясні пальчики завжди будуть актуальні на святковому столі. Виходять вони соковиті і
надзвичайно апетитні. Начинку можна змінювати на свій смак, а готувати їх не тільки в духовці і на сковороді.
необхідні продукти
- 800 грам свинної корейки
- 1 цибулина
- 200 грам сиру
- 4 невеликих огірка
- 100 грам вершкового масла
- 4 зубчики часнику
- сіль перець
- зелень
- пшеничне борошно
Починаємо приготування
Корейку звільняємо від кістoчки і нарiзаємо тонкими шматочками, а потім ретельно відδиваємо.
У вершкове масло натираємо часник і додаємо подрібнену зелень, перемішуємо.
Мариновані огірки натираємо на крупній тертці. Точно так чинимо з твердим сиром.
Беремо шматочки м’яса, солимо і перчимо до смаку. Потім беремо один шматочок, змащуємо вершковим маслом, з краю кладемо трохи огірків і твердий сир. Загортаємо все в рулетик, підвертаючи краї. Точно так чинимо з рештою м’яса. Краї рулетиків фіксуємо дерев’яними шпажками.
Готові рулетики обвалюють в борошні і кладемо на розпeчену сковороду. Обсмажуємо їх з двох сторін до рум’яної скоринки на сильному вогні. Це допоможе запечатати всі соки всередині шматочка.
Цибулю очищаємо, нарiзаємо півкільцями і кладемо на дно форми для запікання. Зверху
викладаємо м’ясо, знімаючи дерев’яні шпажки. Накриваємо все фольгою і відправляємо в
духовку.
Випікаємо 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Потім дістаємо, знімаємо фольгу, присипаємо сиром і ставимо в духовку ще на 10 хвилин. А потім можна подавати до столу
Смачного!