Унікальність цього супу в простоті приготування, та й продукти всі можна купити за доступною ціною. Суп вийде насичений, ситний, ароматний і матиме апетитний вигляд.
Готуємо супчик:
Промийте горох і засипте його в каструлю з водою. Візьміть каструлю на 3 літри. Поставте варитися горох. А тим часом підготуємо м’ясо.
На добре розігрітій сковорідці обсмажте будь курячі частини. Їх попередньо підсолити і перемішайте. Смажимо до золотистого кольору з двох сторін. Додаємо до гороху і варимо приблизно 20 хвилин.
Бульби картоплі поріжте соломкою, моркву натріть на крупній тертці, цибулю подрібніть кубиками. На сковороді, де смажилося куряче м’ясо, обсмажуємо цибулю до напівпрозорості, потім додайте моркву. Процес займе у вас 2 хвилини.
Зажарку киньте в каструлю до м’яса і варіть 5 хвилин.
Готуємо тісто для рулетиків
У миску розбийте яйця, сіль, додаємо борошно і замішати тісто. Дайте йому полежати хвилин 10. Змішайте в окремому посуді вершкове масло з часником. Його можна натерти на тертку або пропустити через прес. Подрібніть зелень і додайте до вершкової маси.
Розкачайте тісто тонким шаром, змастіть маслом з часником і загорніть рулет. Щільно закріпіть краї. Наріжте на рулетики, закиньте в киплячий суп, проваріть 10 хвилин і все. Можна подавати до столу. Такий суп буде на наступний день смачніший, він настоїться і буде смачним.
Інгредієнти:
- курка – 500 грам;
- картопля – 2 штуки;
- горох – 100 грам;
- цибуля – 2 середніх;
- морква – 1 велика;
- зелень кропу і петрушки, сіль, перець, часник.
Для приготування рулетів:
- 2 яйця;
- 160 грам борошна;
- 40 грам масла вершкового;
- дрібка солі;
- 2 зубчики часнику;
- зелень.
Порада: курку годі й зажарювати, а зварити з неї бульйон. Куряче м’ясо можна замінити копченими ковбасками.
Сподіваємося, що цей рецепт вам сподобається!