Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Такий паштет я роблю дуже часто, варто лише баночці закінчиться, і я одразу ж готую нову партію. Бутерброди з паштетом у поєднанні з чашкою улюбленого чаю чи кави завжди йдуть на ура! Навіть діти його завжди їдять із величезним задоволенням!

Такий паштет я роблю дуже часто, варто лише баночці закінчиться, і я одразу ж готую нову партію. Бутерброди з паштетом у поєднанні з чашкою улюбленого чаю чи кави завжди йдуть на ура! Навіть діти його завжди їдять із величезним задоволенням!

khristina
19.09.202519.09.2025 No Comments

Такий паштет я роблю дуже часто, варто лише баночці закінчиться, і я одразу ж готую нову партію. Бутерброди з паштетом у поєднанні з чашкою улюбленого чаю чи кави завжди йдуть на ура! Навіть діти його завжди їдять із величезним задоволенням!

Нам знадобиться:
Куряча печінка – 700 г.
Червона цибуля – 120 г.
Морква – 120 г.
Вершкове масло – 80 г.
Вершки 20% – 200 мл.
Кип’яток – 200 мл.
Сіль
Чорний перець
Соняшникова олія
Приготування:
1. У сковороду з олією відправляємо цибулю кубиком, обсмажуємо 2-3 хвилини, потім додаємо терту моркву і готуємо все разом ще 3-4 хвилини.

2. Вливаємо гарячу воду і тушкуємо до м’якості моркви та повного випарювання рідини.

3. Після готовності перекладаємо засмажку зі сковороди і тимчасово забираємо убік.

4. У ту ж сковороду відправляємо курячу печінку, смажимо спочатку на сильному вогні до золотистості, потім зменшуємо вогонь до мінімуму, закладаємо вершкове масло та готуємо до готовності печінки.

Дорогі господині щоб бачити у стрічці рецептики, ВАЖЛИВО проявляти активність, ставити вподобайки ❤️, коментувати та ділитись з друзями Дякую всім за розуміння та підтримку
5. Як тільки печінка готова, додаємо засмажку, вливаємо вершки, додаємо сіль, чорний мелений перець і тушкуємо рівно 2 хвилини.

6. Перекладаємо масу в чашу блендера, перебиваємо до однорідності і розкладаємо готовий паштет по баночках.

7. Для зберігання я зверху заливаю трохи розтопленого вершкового масла.

8. Залишаємо паштет до остигання, потім забираємо баночки на зберігання в холодильник. Тримати такий продукт можна до 7 днів.

9. Паштет виходить ніжний, повітряний та дуже смачний! Це, мабуть, найпростіший і найкращий рецепт паштету, в якому немає жодних проблем, а сам продукт виходить чудовий, смачного!

Загрузка...

Навігація записів

Пpocтo зараз! Bинищyвaчi pф нa тepитopiї HAТO

Related Articles

Дорогі мої дочки, даю вам на виселення з мого дому рівно місяць. Шукайте житло, де хочете. Мені байдуже, – так я сказала донькам того вечора.

khristina
16.09.202516.09.2025 No Comments

Свої яблука, що опадають я рятую заготовкою! Готую бурштинове густе яблучне повидло для зимової випічки – так просто і так смачно! Відмінний рецепт!

khristina
11.09.202511.09.2025 No Comments

Йшов вранці через ринок, купив кaвун. 30 гpн зa кг. Цiнa мені здaлacь завищеною, aлe все таки взяв, від того, що сталося далі, ви будете в шоці, прийшов я додому і…

khristina
08.09.202508.09.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes