Їх можна подати в якості гарячої страви або холодної закуски. І в тому, і в іншому вигляді котлетки виходять надзвичайно смачними і точно сподобаються всім, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
- 1 кілограм курячого м’яса
- 1 цибулина
- 1 столова ложка сметани
- сіль, перець на свій смак
- борошно
- рослинна олія
Для начинки:
- 1 цибулина
- 1 морква
- 2 солоних огірків
- 3 курячих яйця
Починаємо приготування:
- Беремо м’ясо і пропускаємо через м’ясорубку. Точно так само чинимо з очищеною цибулею.
- У фарш додаємо сіль і перець на свій смак, сметану і все добре перемішуємо руками протягом 5 хвилин.
- Цибулю нарізаємо дрібними шматочками, очищену моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо овочі до м’якості. Подрібнюємо солоні огірки і віджимаємо від зайвої рідини.
- У миску кладемо обсмажені овочі і солоні огірки, все перчимо і перемішуємо.
- Беремо шматочок харчової плівки і зверху кладемо трохи фаршу. В середину кладемо трохи начинки і обережно загортаємо її. Формуємо котлетку і вмочуємо в борошні, перекладаємо на дошку, присипану борошном. Таким чином формуємо всі котлети.
- У чашку вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і збиваємо виделкою. Підсипаємо борошно і замішуємо рідке тісто.
- У сковороду наливаємо рослинну олію і нагріваємо. Беремо котлетку, занурюємо в кляр і кладемо на сковороду. Точно так само чинимо з іншими котлетками. Обсмажуємо їх з двох сторін до рум’яного стану.
На гарнір до котлеток можна подати картоплю, рис, крупу або салат.
Загрузка...