Вони такі ніжні і смачні. Добре, що приготувала багато – гості просили ще і ще
складові
- 500 грам курячої або яловичої печінки;
- одна велика головка цибулі;
- 250 мілілітрів молока (будь-якої жирності);
- 130 грам пшеничного борошна;
- 4 курячі яйця;
- 150 грам майонезу;
- 450 г моркви по-корейськи.
Приготування
Пeчінку промиваємо, і подрібнюємо: пропускаємо через м’ясорубку або використовуємо блендер. Одну велику цибулину очищаємо від лушпиння і теж подрібнюємо: м’ясорубкою або в блендері. У мисці з’єднуємо фарш з печінки і подрібнену цибулю. Все ретельно перемішуємо, щоб цибуля рівномірно розподілилась. У фарш вводимо всі свіжі курячі яйця, спушуємо вінчиком до однорідності.
Після цього солимо за смаком і вливаємо молоко (будь-якої жирності), перемішуємо вінчиком. Починаємо вводити частинами просіяне борошно, кожен раз добре перемішуємо, аби не було грудочок. Тісто має вийти за консистенцією, як на млинці. Випікати млинці будемо на добре розігрітій сковороді, змащеній олією. Обсмажуємо з двох сторін до готовності.
Складаємо печінкові млинці стопкою на блюдо, даємо охолонути протягом 30 хвилин. Починаємо збирати закуску: кожен млинець змащуємо невеликою кількістю майонезу. Зверху розкладаємо моркву по-корейськи: з неї необхідно віджати всю рідину і нарізати на шматочки поменше. Скручуємо млинці дуже щільним рулетом. Відправляємо їх в холодильник на 3-4 години. Перед подачею на стіл розрізаємо млинці на три-чотири частини і подаємо на стіл. Прикрашаємо страву гілочками петрушки.
Смачного!