Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Вони такі ніжні і смачні. Добре, що приготувала багато – гості просили ще і ще!

Вони такі ніжні і смачні. Добре, що приготувала багато – гості просили ще і ще!

admin
20.04.202020.04.2020 No Comments

Вони такі ніжні і смачні. Добре, що приготувала багато – гості просили ще і ще

складові

  • 500 грам курячої або яловичої печінки;
  • одна велика головка цибулі;
  • 250 мілілітрів молока (будь-якої жирності);
  • 130 грам пшеничного борошна;
  • 4 курячі яйця;
  • 150 грам майонезу;
  • 450 г моркви по-корейськи.

Приготування

Пeчінку промиваємо, і подрібнюємо: пропускаємо через м’ясорубку або використовуємо блендер. Одну велику цибулину очищаємо від лушпиння і теж подрібнюємо: м’ясорубкою або в блендері. У мисці з’єднуємо фарш з печінки і подрібнену цибулю. Все ретельно перемішуємо, щоб цибуля рівномірно розподілилась. У фарш вводимо всі свіжі курячі яйця, спушуємо вінчиком до однорідності.

Після цього солимо за смаком і вливаємо молоко (будь-якої жирності), перемішуємо вінчиком. Починаємо вводити частинами просіяне борошно, кожен раз добре перемішуємо, аби не було грудочок. Тісто має вийти за консистенцією, як на млинці. Випікати млинці будемо на добре розігрітій сковороді, змащеній олією. Обсмажуємо з двох сторін до готовності.

Складаємо печінкові млинці стопкою на блюдо, даємо охолонути протягом 30 хвилин. Починаємо збирати закуску: кожен млинець змащуємо невеликою кількістю майонезу. Зверху розкладаємо моркву по-корейськи: з неї необхідно віджати всю рідину і нарізати на шматочки поменше. Скручуємо млинці дуже щільним рулетом. Відправляємо їх в холодильник на 3-4 години. Перед подачею на стіл розрізаємо млинці на три-чотири частини і подаємо на стіл. Прикрашаємо страву гілочками петрушки.

Смачного!

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

В Україну повернуться заморозки і пройдуть дощі!
Простий, але дуже цінний інгредієнт завдяки якому страви з фаршем стануть неперевершено смачними!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes