Якщо чесно, то я не дуже любила рибні котлети, але виявилось, що я просто не куштувала смачних. Одного разу моя подруга пригостила мене котлетками. Вони буди такі ніжні, просто танули у роті, я навіть не одразу зрозуміла з чого вони. Яке ж було моє здивування, коли подруга сказала, що вони з риби. Я одразу дістала папір та ручку і почала записувати тонкощі рецепту, якими залюбки сьогодні з вами поділюся. Гарантую, ця страва припаде до душі дорослим і дітям, і навіть стане прикрасою святкового столу.
В піст, кожна господиня, намагається побалувати родину смачною стравою, яка б відповідала церковному уставу. Пропонуємо рецепт пісних рибних котлет з минтая. Готувати їх дуже легко, а результат перевершить сподівання.
Складові:
- Минтай 2 шт.;
- Морква 1 шт.;
- Морська сіль;
- Цибуля ріпчаста 1 шт.;
- Оливкова олія;
- Панірування за смаком.
Спосіб приготування:
Помийте рибу, видаліть кістки і шкіру та подрібніть у фарш.
Почистьте, помийте, подрібніть та додайте до фаршу цибулю.
Почистьте, помийте та потріть на дрібній тертці моркву.
Додайте до фаршу сіль, моркву та ретельно вимішайте.
Сформуйте котлетки та запаніруйте в сухарях.
Гарно розігрійте на сковороді олію, викладіть рибні котлети та обсмажте з двох сторін до рум’яної скоринки.
Вимкніть вогонь, закрийте кришкою та дайте охолонути.
Неймовірно смачні пісні рибні котлети готові. Вони чудово підійдуть до будь-якого гарніру.
Приємного апетиту!