Сирник виходить ніжний, дуже добре виглядає, простий у приготуванні і дуже смачний, передають Патріоти України.
Сирник на молоці, відрізняється ніжною і вологою консистенцією, а рум’яна кірочка робить його схожим на сирники, приготовані на сковороді.
Для тих, кому не подобається занадто рум’яна кірочка зверху, рекомендуємо прикрити форму фольгою за 20 хвилин до закінчення випікання.
Зверніть увагу, що сирник значно збільшується в об’ємі, це обумовлено наявністю великої кількості вологи і осідає після охолодження, що є нормою для сирної випічки. Подати сирник можна з джемом, ягідним соусом, сметаною або збитими вершками.
Необхідні продукти:
- 750 грамів сиру
- 150 грамів цукру
- 10 грамів ванільного цукру
- 60 грамів крохмалю
- 80 грамів вершкового масла
- 450 мілілітрів молока
- 3 курячих яйця
- лимонна цедра
Починаємо приготування:
- У чашку кладемо сир, додаємо курячі яйця і розтоплене вершкове масло. Туди ж кладемо сіль, цукор, ванільний цукор і вливаємо молоко. Все перемішуємо блендером до однорідної маси. Потім додаємо крохмаль і лимонну цедру, знову перемішуємо.
- Беремо форму для випічки діаметром 24 см. застилаємо пергаментним папером і виливаємо приготовлену суміш.
- Відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо протягом 60 хвилин.
- Готовий сирник охолоджуємо, потім дістаємо з форми і прибираємо в холодильник на 4-6 годин. А потім можна подавати до столу.
Загрузка...