Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Звертаємо фарш в ковбасу і кладемо в морозилку. Потім смажимо як котлети!

Звертаємо фарш в ковбасу і кладемо в морозилку. Потім смажимо як котлети!

admin
22.05.2021 No Comments

Фарш давно став універсальним продуктом, з нього виходить безліч смачних і цікавих страв.

Цей рецепт став одним з улюблених в моїй родині.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 500 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • яйця, 3 шт;
  • сир, 200 г;
  • молоко, 150 мл;
  • борошно, 200 г;
  • сіль, спеції.

Процес приготування

Цибулю натираємо на дрібній тертці і змішуємо з фаршем.

У масу додаємо яйце, солимо і всипаємо будь-які спеції за смаком. Добре вимішуємо і залишаємо трохи настоятися.

Звертаємо фарш в ковбасу і кладемо в морозилку. Потім смажимо як котлети

Сир тремо на грубій терці.

Пергамент розкладаємо на столі і рівним шаром розподіляємо фарш.

На фарш висипаємо сир. І звертаємо рулет.

Обертаємо пергаментом і відправляємо в морозильну камеру на 3 години.

Два останніх яйця змішуємо з молоком, борошном до однорідності.

Рулет ріжемо порційними шматочками і кожен умочуємо в кляр.

Звертаємо фарш в ковбасу і кладемо в морозилку. Потім смажимо як котлети

Обсмажуємо на кожній стороні по кілька хвилин.

Звертаємо фарш в ковбасу і кладемо в морозилку. Потім смажимо як котлети

Котлети виходять дуже соковитими, з м’яким, розплавленим сиром всередині. Страва поєднується з будь-якими гарнірами. Всередину ще можна покласти попередньо обсмажені гриби.

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Ранок. 22 травня: 18 наших хлопців 3агинули, через те що місцеві здали розташування ЗСУ. Цей день в 14-му році ми не повинні забути
Пропонуємо вам рецепт домашнього зефіру без цукру!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes