М’які, соковиті, ароматні, а смачні які. Непeревершені свинячі реберця по-канадськи
Кажуть, що такий рецепт приготування користується великим успіхом в одному відомому ресторані в Монреалі, вирішила спробувати днями і нам дуже сподобалося. Це дуже смачно, я навіть включила собі в меню на святковий стіл. Рекомендую готувати відразу 2 порції.
рецепт:
Рeбра свинячі -1,200 гр.
Яблучне пюре -100 гр.
Кетчуп -100гр.
Соєвий соус -3-4 ст.л.
Часник сухий -1 / 2 ч.л.
Паприка солодка -1 / 2 ч.л.
Чорний перець -1 / 2 ч.л.
Кориця -1 / 2ч.л.
Цукор коричневий -2 ст.л.
Лимон – 1/2 шт.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Приготуємо соус. У миску кладемо 100 грам яблучного пюре, можна взяти з дитячого харчування. Додаємо 100 грам кетчупу, 2 ст. л коричневого цукру, додаємо соєвий соус 3-4 ст. л., сік половини лимона. Більше оригінальних рецептів читайте на сайті intermarium.news
Тепер додаємо спеції половину ч.л. сушеного часнику, половину чайної ложки чорного перцю, половину ч.л. солодкої паприки і половину ч.л. кориці. Якщо не любите корицю можете не додавати, але вона надає святковий аромат і незвичайний смак. Все добре перемішуємо.
Беремо свинячі руберця у мене 1 кг 200 грам, заливаємо отриманим маринадом і перемішуємо руберця. Прибираємо маринуватися на 30 хвилин, можна більше якщо є час.
Минуло 30 хвилин кладемо реберця на деко, закриваємо фольгою і ставимо в розігріту духовку. Готуємо при 220 градусах 50 хвилин. Тепер знімаємо фольгу, якщо занадто багато рідини потрібно трохи відлити.
Поливаємо соусом і ставимо в духовку запікати до золотистого кольору ще хвилин 30-40, кожні 10-15 хвилин поливаємо реберця соусом. Готові реберця подаємо до столу. М’які, соковиті, ароматні, а смачні які. Спробуйте приготувати, впевнена Вам теж сподобатися.