Інгредієнти
- картопля відварна — 6-7 шт;
- гриби — 150 г;
- цибуля — 1 шт;
- морква — 1 шт маленька;
- зелень кропу;
- сухарі панірувальні — 1/2 склянки або 1 яйце;
- сіль і перець за смаком;
- часник гранульований — 1/2 ч. л;
- рослинна олія.;
Приготування
Печериці нарізаємо дрібно.
Обсмажуємо на рослинній олії подрібнену цибулю, потім додаємо терту моркву. Смажимо пару хвилин, потім додаємо гриби та смажимо ще 4 хвилини.
Відварену в мундирі картоплю натираємо на крупній тертці.
Додаємо в картоплю, обсмажені овочі з грибами, дрібно порізаний кріп, гранульований часник, сіль і перець, перемішуємо.
Додаємо в картопляну масу сухарі, перемішуємо.
Формуємо котлети, викладаємо на деко, застелене пергаментом і змащене олією.
Запікаємо при 190 С протягом 20 хвилин.
За 5 хвилин до готовності змащуємо котлети рослинною олією і запікаємо ще 5 хвилин.
Подаємо котлети зі сметаною і кропом.
Загрузка...