Свинину люблять багато. Але часом звичайні свинячі відбивні набридають і хочеться чогось більш цікавого і пікантного.
Ми пропонуємо приготувати пальчики з сиром і огірком – простий, швидкий і дуже смачний варіант.
Ось побачите, це блюдо приведе всіх в захват!
Основні інгредієнти:
Свинина – 500 грамів
Сир твердий – 130 грамів
Мариновані огірки – 2-3 штуки
Сік лимонний – 2 столових ложки
Чорний перець, сіль – за смаком
Як готувати:
1. М’ясо помити, обсушити, порізати тонкими пластинами, кожну покласти між смугами харчової плівки, добре відбити.
2. Поперчити м’ясо, полити лимонним соком, скласти в ємність і дозволити півгодини промаринуватися.
4. Кожен огірок порізати уздовж на 4 частини.
5. Твердий сир порізати брусочками.
6. Відбите м’ясо посолити, поперчити, розкласти кожен шматочок на обробній дошці, викласти по шматочку огірка і брусочки сиру. Загорнути рулетиком, обмотати нитками або закріпити зубочистками.
7. Олію розігріти на сковороді, рулетики обсмажити з обох боків.
8. Розігріти духовку до 180 градусів, викласти рулетики у форму для запікання, запікати 12 хвилин.
Подавати з гарніром або салатом.