Картопляний хашбраун — це справжня американська страва, яка чимось нагадує за своїм смаком і процесом приготування наші деруни, інформує Ukr.Media.
Для приготування хрусткого хашбрауна знадобиться
- Картопля — 500 грамів.
- Оливкова олія — 3 ст. ложки.
- Сіль, перець — за смаком.
Приготування
1. Очистить картоплю і натріть на крупній тертці. Перекладіть в друшляк і відіжміть зайву вологу.
2. У плоскій сковороді розігрійте оливкову олію на середньому вогні.
3. Викладіть картоплю на сковороду і виделкою розрівняйте тонким шаром. Можна сформувати кілька котлеток, щоб простіше було перевертати. Посоліть і поперчіть. Дайте кілька хвилин підрум’янитися і великою лопаткою переверніть млинець. Підсмажте до хрусткого стану.
Подавати із зеленню та сметаною.
Загрузка...