Сирне печиво виходить м’яким, ароматним і дуже смачним.
Такі трубочки ви можете готувати і на святковий стіл.
Інгредієнти:
- сир – 250 г;
- масло вершкове – 80 г;
- борошно – 180 г;
- цукор – 3 ст. л;
- кокосова стружка – 2 ст. л;
- сіль – щіпка;
- розпушувач – 1 ч.л.
Процес приготування:
- Сир змішуємо з сіллю і вершковим маслом. Перетираємо виделкою до однорідності.
- Борошно просіваємо і частинами, разом з розпушувачем, вводимо в тісто.
- Вимішуємо тісто.
- Порада: чим сухішим буде ваш сир, тим менше вам буде потрібно борошна для НЕ липкого і щільного тіста.
- Ділимо тісто на 2 частини і кожну розкачуємо в пласт товщиною 2 – 3 мм.
- Нерівні краї обрізаємо.
- Посипаємо пласт цукром і кокосовою стружкою (це і буде начинкою). Кокосову стружку ви можете замінити корицею, подрібненими горіхами будь-якими, шматочками сухофруктів або маком.
- Звертаємо щільну трубочку і ріжемо шматочками по 5 см.
- Викладаємо печиво на деко, застелене пергаментом.
- Випікаємо печиво в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин.
Приємного чаювання! Не забувайте ділитись рецептом з друзями!
Загрузка...