Перші страви повинні вживати усі, тому що вони позитивно впливають на роботу шлунково-кишкового тракту. Нижче наводиться спосіб приготування дуже смачного вершкового супу з грибами. Ця страва відрізняється чудовим смаком та дивовижним ароматом.
Інгредієнти:
- 3 картоплини;
- 200 грамів грибів;
- 1 цибуля;
- 1 морква;
- 1 плавлений сирок;
- 100 мл вершків;
- оливкова олія;
- чорний мелений перець;
- пучок кропу;
- морська сіль.
Як приготувати вершковий суп з грибами:
- В каструлю слід налити 2 л води. Потім каструля ставиться на вогонь.
- Картопля потрібно помити, почистити, порізати та покласти у киплячу воду. Вогонь слід зменшити. Варити на протязі 10 хвилин.
- Овочі необхідно помити та почистити. Цибуля дрібно кришиться, а морква натирається.
- Гриби слід почистити, помити та порізати пластинками.
- На пательні розігрівається олія. Потім смажаться овочі. Через 5 хвилин до овочів потрібно покласти гриби, перемішати та готувати ще 5 хвилин.
- Овочі та гриби кладуться у суп. Варити на протязі 7 хвилин.
- Сирок необхідно порізати кубиками та покласти в суп. Поки він не встиг розплавитися, суп потрібно перемішати, додати подрібнений кріп та вершки. Потім посолити, додати перець та варити ще протягом 3 хвилин.
Перед тим, як подавати страву на стіл, в тарілку з супом рекомендується додати сухарики з часником.
Смачного!
Загрузка...