Такі млинці з печінки виходять завжди і у всіх – весь секрет у вдалому тісті.
А якщо звернути в них незвичайну начинку, то вийде дана смакота – хоч на свято подавай!
Для ніжних, соковитих млинців, які не рвуться знадобиться
- двісті п’ятдесят грам курячої печінки;
- двісті грам яловичої печінки;
- два яйця;
- двісті п’ятдесят мілілітрів молока;
- три ложки борошна;
- сіль перець;
- соняшникова олія.
Для начинки
- п’ять відварених яєць;
- п’ять середніх морквин;
- дві цибулини;
- півтори ложки сметани;
- три ложки майонезу;
- сіль, перець, часник;
- соняшникова олія.
Як приготувати найвдаліші млинці з печінки
Готувати тісто краще з двох видів печінки. В цьому випадку млинці вийдуть дуже смачними і ніжними. Складаємо печінку в блендер, перебиваємо до однорідності, солимо, перчимо.
Додаємо до печінки яйця, молоко, борошно. Замішуємо однорідне тісто. Воно виходить досить рідким, так і повинно бути – завдяки цьому млинці будуть ніжними і еластичними.
Смажимо млинці на сковороді, змащеній олією, з двох сторін до золотистого відтінку. Складаємо стопкою один на одного.
Цибулю шаткуємо тонкими півкільцями, морква тремо на тертці. На соняшниковій олії смажимо цибулю до м’якості і прозорості.
До м’якої цибулі додаємо моркву. Готуємо приблизно 5-7 хвилин, до м’якості моркви. Солимо, перчимо, додаємо сметану, перемішуємо і відключаємо вогонь.
Яйця подрібнюємо на дрібній тертці. Додаємо до них майонез, сіль і, за бажанням, перець і пропущений через прес часник.
Всю поверхню млинця змащуємо яєчним намазуванням. На краєчок викладаємо овочеву начинку, звертаємо в рулетик. Вчиняємо так з усіма млинцями, яких виходить 15-16 штук.
Розрізаємо кожен млинець навпіл, і подаємо до столу. Така смакота добра як в теплом, так і в холодному вигляді.