Нижче наводиться рецепт приготування малосольної скумбрії, яка відрізняється надзвичайним смаком та ароматом. Вже через кілька годин її можна буде подавати до столу.
Інгредієнти:
- 2 свіжоморожені скумбрії;
- 3 ріпчастих цибулі.
Інгредієнти для першого маринаду:
- 3 лаврових листки;
- 5 горошин духмяного перцю;
- 10 горошин чорного перцю;
- 1 ч. л. зерен коріандру;
- 3 ст. л. морської солі;
- 1 ст. л. цукру піску;
- 1 л води.
Інгредієнти для другого маринаду:
- 0,5 чайної ложки спеції для риби;
- 2 ст. л. яблучного оцту;
- 5 ст. л. рослинної олії;
- 1 ч. л. цукру піску;
- морська сіль.
Як приготувати:
Спочатку готується перший маринад. В каструлю наливається вода, кладеться цукор та сіль, лавровий лист, коріандр та перці. Усе потрібно перемішати та прокип’ятити.
Залишити суміш, щоб вона повністю охолола.
Цибуля нарізується півкільцями.
Потім робиться другий маринад. До цибулі слід додати цукор та сіль. Потім її потрібно добре пом’яти руками. До цибулі додається оцет, спеції та олія. Поки що цей маринад відставляється у сторону.
Скумбрія миється та чиститься. Потім вона кладеться у посуд та заливається першим маринадом. Залишити маринуватися на 2 години.
Зі скумбрії зливається уся рідина. Далі риба заливається другим маринадом та залишається на 1 годину. Смачного!