Крабові кульки з сиром – це оригінальна і проста в приготуванні закуска, кожна господиня зможе повторити рецепт в домашніх умовах. Крім того, що крабові палички – один з найпопулярніших продуктів, так і страви з них виходять яскравими і оригінальними. Крабові кульки виглядають апетитно, а пікантна начинка всередині всім сподобається.
Інгредієнти:
- Крабові палички, заморожені – 80 г.
- Яйця курячі – 1 шт.
- Плавлений сир – 90 г.
- Майонез – 60 г.
- Часник – 1-2 зубчики.
- Сіль, чорний перець – за смаком.
- Кріп або петрушка – для подачі.
Як приготувати:
1. Почистіть плавлений сир від упаковки, натріть на дрібній тертці і складіть сирну масу в глибоку ємність.
2. Звірені круто і повністю остиглі яйця почистіть, потім натріть на такій ж дрібній тертці, всипте до сиру.
3. Часник почистіть від шкірки, натріть на дрібній тертці і додайте в начинку. Часник використовуйте за смаком, чим більше його – тим гостріше буде закуска.
4. Слідом додайте в начинку майонез, трохи посоліть і поперчіть.
5. Добре перемішайте, щоб всі інгредієнти об’єдналися між собою. Слідкуйте, щоб начинка не вийшла рідкою і не додавайте занадто багато майонезу.
6. Почистіть від плівки крабові палички – натріть на дрібній тертці заморожений продукт. Вийде дрібна стружка.
7. Скачайте середні кульки з сирно-яєчної маси приблизно однакового розміру і викладіть їх в крабову стружку.
8. Обваляйте кульки в крабах з усіх боків – вийдуть гарні кульки.
9. Поставте закуску в холодильник на 15-20 хвилин, а потім подавайте до столу, присипавши будь-якою свіжою зеленню. Сподіваємося, така страва стане справжнім хітом на вашому столі.