Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Дуже смачно! Як приготувати пишні оладки! Детальний рецепт і 6 лайфхаків!

Дуже смачно! Як приготувати пишні оладки! Детальний рецепт і 6 лайфхаків!

admin
25.02.202125.02.2021 No Comments

Як приготувати оладки, щоб вони вийшли не тонкими міні-млинцями, а апетитними та пухкими? У приготуванні пишних оладок немає нічого складного, головне – дотримуватися кількох правил, передають Патріоти України.

  • Борошно. Щоб у вас вийшли пухкі оладки, обов’язково просійте борошно. Ця нехитра маніпуляція насичує борошно киснем, що у свою чергу робить тісто більш повітряним і пишним.
  • Тісто. Тісто для оладок має бути досить густим, але при цьому тягучим, за консистенцією схожим на сметану. Тут головне знайти золоту середину з борошном: якщо додати його занадто мало, тісто розтечеться на сковороді, якщо переборщити з борошном – буде тугим і клейковатим.
  • Цукор. Велика кількість цукру незмінно призводить до того, що тісто падає і оладки розтікаються на пательні. Якщо хочете пухкі оладки, робіть тісто пріснуватим, а солодкість додавайте вже після готування, поливаючи страву медом, сиропом або варенням.
  • Температура. Всі продукти, які використовуються в рецепті, мають бути кімнатної температури. Просто дістаньте їх хвилин за 40 до початку готування.
  • Час. Після того, як приготуєте тісто, дайте йому відпочити: залиште хвилин на 15-20 у кімнатній температурі.
  • Сковорідка. Для приготування оладок сковорідку потрібно дуже добре розігріти. Потім треба змастити розпечену поверхню маслом і одразу починати викладати ложкою тісто.

А тепер, власне, рецепт. Для приготування пишних оладок нам знадобиться:

  • кефір – 250 мл
  • яйце – 1 шт.
  • борошно – 200 г
  • цукор – 1 ст. л.
  • сіль – щіпка
  • сода – 1/4 ч. л.
  • олія – для смаження

Нагадуємо, всі продукти повинні бути кімнатної температури.

  1. Борошно просіяти.
  2. У мисці збити яйце з цукром і дрібкою солі. Додати кефір, розмішати. Всипати соду.
  3. Частинами додавати просіяне борошно, постійно вимішуючи. Після цього залишити тісто відпочити на 15-20 хвилин.
  4. Смажити на розпеченій і змащеній маслом сковорідці до золотистого кольору з обох боків.

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Ціни можуть шалено злетіти! Синоптик прогнозує неврожайний рік в Україні!
Готуйте кишені! В Україні “борщовий набір” щомісяця дорожчатиме на 10-15%!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes