Пропонуємо вам рецепт простої страви, що готується з доступних кожному продуктів. Її приготування не займає більше 30 хвилин, а смак точно викличе у вас захват. Страва виходить ситною, апетитною і надзвичайно смачною.
Необхідні продукти
- 600 г курячих гомілок;
- 800 г картоплі;
- 4 ст. л. сметани;
- 2 ч. л. гірчиці;
- 1 ч. л. каррі;
- 1 ч. л. паприки;
- сіль, перець за смаком;
- часник.
Приготування
- Курячі гомілки промиваємо і кладемо у миску. Додаємо до них гірчицю (1 ч. л), сметану (2 ст. л.), сіль, перець і каррі, перемішуємо. У такому вигляді залишаємо м’ясо на 15 хвилин.
- Картоплю очищаємо і нарізаємо на часточки, а потім перекладаємо у миску. Додаємо сметану, гірчицю і сіль, а також паприку. Все перемішуємо.
- Часник розчавлюємо, а потім нарізаємо на дрібні шматочки. Додаємо його до картоплі і перемішуємо.
- У форму для запікання рівномірним шаром викладаємо картоплю, а зверху м’ясо.
- Страву ставимо у духовку, розігріту до 180 градусів, і випікаємо протягом 30-40 хвилин, а потім відразу ж подаємо до столу.
Смачного!
Загрузка...