Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Печериці за порадою кухаря! Він радить додати через 2 хвилини масла, щоб смак був вершковим!

Печериці за порадою кухаря! Він радить додати через 2 хвилини масла, щоб смак був вершковим!

admin
27.02.202127.02.2021 No Comments

Зазвичай печериці смажать на олії, яке надає їм звичний смак, гриби добре його вбирають. Кухар радить надходити трохи інакше: швидко обсмажити гриби і слідом додати до них не соняшникової олії, а вершкового масла.

Гриби для початку потрібно промити і просушити. Великі гриби ріжемо навпіл, маленькі залишаємо так.

Потім на добре розігріту сковороду наливаємо соняшникову олію і кладемо гриби. Першу хвилину печериці чіпати не потрібно, нехай вони підрум’яняться.

Потім акуратно перевертаємо на інший бік і так само без зайвих рухів обсмажуємо. Пора додати сіль і перець за смаком, після вимикаємо плиту.

Тепер найважливіше: додаємо до грибів трохи вершкового масла — печериці придбають вершковий смак. В самому кінці посипем прямо на сковороду трохи чебрецю.

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Салат «Ніжний»: вперше спробувала в кафе, а тепер готую вдома. Святково і смачно!
До -13: синоптик попередила про березневих морозах!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes