Печериці за порадою кухаря! Він радить додати через 2 хвилини масла, щоб смак був вершковим!

0

Зазвичай печериці смажать на олії, яке надає їм звичний смак, гриби добре його вбирають. Кухар радить надходити трохи інакше: швидко обсмажити гриби і слідом додати до них не соняшникової олії, а вершкового масла.

Гриби для початку потрібно промити і просушити. Великі гриби ріжемо навпіл, маленькі залишаємо так.

Потім на добре розігріту сковороду наливаємо соняшникову олію і кладемо гриби. Першу хвилину печериці чіпати не потрібно, нехай вони підрум’яняться.

Потім акуратно перевертаємо на інший бік і так само без зайвих рухів обсмажуємо. Пора додати сіль і перець за смаком, після вимикаємо плиту.

Тепер найважливіше: додаємо до грибів трохи вершкового масла — печериці придбають вершковий смак. В самому кінці посипем прямо на сковороду трохи чебрецю.

Джерело

Загрузка...
попередня статтяСалат «Ніжний»: вперше спробувала в кафе, а тепер готую вдома. Святково і смачно!
наступна статтяДо -13: синоптик попередила про березневих морозах!