Це швидкий, ледачий і смачний рецепт.
Кількість продуктів беріть на свій розсуд, але я зазвичай на 600 гр свинини беру 1 столову ложку рідкого меду повну або трохи більше і 2 столових ложки гірчиці.
Продукти:
- м’ясо
- мед
- Гірчиця
- сіль
- перець
- Крапля олії для смаження
Як приготувати м’ясо по-швидкому:
Якщо м’ясо з холодильника, дайте йому трохи полежати при кімнатній температурі.
Наріжте довільно і досить крупно.
Сковорідку розігріти і злегка змастити олією.
М’ясо кладемо на розпечену сковороду і на сильному вогні обсмажуємо з обох сторін буквально по 1-2 хв. Тим часом готуємо «соус» з гірчиці, меду і солі.
Алла використовувала французьку гірчицю, можна взяти і нашу звичайну.
Сковороду знімаємо з вогню і м’ясо добре змащуємо (прямо в сковороді) підготовленим соусом і ставимо в попередньо розігріту духовку на 20 хвилин при 160 градусах.