Дуже смачний і ситний пиріг з безпрограшним поєднанням продуктів: гриби, курка і сир. Пиріг може йти як доповнення до супів або ж як самостійна страва. Такий кіш під силу навіть молодій господині, передають Патріоти України.
Спробуйте і ви не пошкодуєте що приготували такий пиріг. Надалі ви можете урізноманітнити свій раціон і експериментувати з начинкою: броколі та лосось, броколі та курка, гриби та цибуля. Те, чого душа забажає.
Інгредієнти для тіста:
- вершкове масло — 50-60 гр.
- сметана — 1 ст. л.
- борошно — 140-150 гр.
- розпушувач — 1 ч. л.
- сіль — щіпка
Начинка:
- гриби печериці — 300 гр.
- філе курки — 200-250 гр.
- цибуля — 1 шт.
- сметана — 200 гр.
- яйце — 1 шт.
- сир твердий — 100 гр.
- помідори — 1 шт.
Приготування:
- Приготуйте тісто із зазначених інгредієнтів. Розподіліть його за у формі таким чином щоб вийшли бортики та приберіть в холодильник.
- Займемося начинкою. Обсмажте на сковороді гриби. Потім додайте дрібно порізану цибулину і смажте ще 5 хвилин. Додайте до грибів порізане куряче філе середнім кубиком. Посоліть і поперчіть начинку і смажте 3 хвилини. Дайте начинці охолонути.
- Дістаньте тісто з холодильника і розподіліть начинку.
- Для заливки змішайте 200 грамів сметани та 1 яйце. Отриманою сумішшю залийте начинку пирога. Натріть 100 грамів сиру і посипте зверху на пиріг. Зверзу викладіть нарізані півкільцями помідори.
- Поставте кіш в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 30-40 хвилин до зарум’янювання сиру
Дайте кишу трохи охолонути та подавайте до столу.
Смачного!
Загрузка...