Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Ніколи б не наважилась з ТАКОГО тіста напекти пиріжків, але спробувала і була пригoлoмшена! Тісто м’якесеньке хоч губами їж, а смак непeревершений!

Ніколи б не наважилась з ТАКОГО тіста напекти пиріжків, але спробувала і була пригoлoмшена! Тісто м’якесеньке хоч губами їж, а смак непeревершений!

admin
08.12.201908.12.2019 No Comments

Вік живи вік учись. Ніколи б не наважилась з ТАКОГО тіста напекти пиріжків, але спробувала в подруги і була приголомшена. Тісто м’якесеньке хоч губами їж, а смак непeревершений 

Тісто чудове, випічка з цього тіста виходить м’яка, пишна, смачна і не черствіє протягом декількох днів!

Складові:

Майонез – 150 грам; Сіль – 1/2 ч.л; Цукор – 3 ч.л; Сухі дріжджі – 8 грам (можна замінити на свіжі 25 грам); Борошно – 4 склянки; Молоко – 1/2 склянки; Вода – 1/2 склянки.

Приготування:

Для початку приготуємо опару. Змішаємо в мисці тепле молоко і теплу воду, додати дріжджі, цукор і 4 столові ложки борошна, перемішати до повного розчинення дріжджів. Накрити плівкою і залишити в теплому місці на 30 хв для підняття “шапочки”.Через 30 хв знімаємо плівку, опара повинна збільшитися в кілька разів.

Додамо майонез і частинами додаємо просіяне борошно.

Замісити м’яке еластичне тісто, накрити плівкою і прибрати в тепло на 90 хвилин.

По закінченню часу, подивіться яке виходить тісто.

Викласти його на стіл, добре обім’яти, випустивши все повітря.

Все, тісто для пирога на майонезі готово! Можна ставати до ліплення пиріжків, пирогів!

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

“Союз Порошенка, Тимошенко і Вакарчука провалився”! Чому не вдалось організувати справжній Майдан!
В пошуках крайнього! Поліцейські в Одесі взялися за рятувальників через пожежу у коледжі!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes