Готуйте парасольки! Синоптики повідомили прогноз на вихідні!

0

Майбутні вихідні будуть похмурими і з дощами. Таку заяву зробили синоптики. З 14 по 15 грудня у всіх регіонах України буду опади, а в деяких областях буде дощ зі снігом.

“В Україні часом невеликий (на півдні, 15 грудня і в східних і Сумській областях помірний) дощ, у західних, 14 грудня і в північних, центральних і східних областях подекуди з мокрим снігом.

Температура вночі від 4 тепла до 1 ° морозу, вдень 2-7 градуси тепла, в південній частині країни вночі 1-6, вдень 7-12 градусів тепла “, – заявляють синоптики.

Вітер в ці дні буде південно-східний зі швидкістю 5-10 м / с.

У Київській області, в ніч з 14 на 15 грудня очікується невеликий дощ. Можливо, з мокрим снігом. Також можливі опади у першій половині дня 15 грудня. Температура повітря вночі від 4 тепла до 1 морозу, вдень 2-7 градусів тепла.

До слова, початок зими в цьому році в Україні видався вельми аномально теплим. Особливих морозів по всіх регіонах не було помічено. Власне, це стосується і снігу. Синоптики попереджали, що в цілому, зима буде досить теплою, без сильних снігопадів.

Перші відчутні морози, найімовірніше, припадуть на першу половину січня. Поки точного прогнозу на цей час немає, тому щось стверджувати не доводиться. Відносно лютого, то в цьому місяці також можливі морози і снігопади.

Джерело

Загрузка...
попередня статтяВсе одно знесуть! В Україні вирішують долю хрущовок!
наступна статтяГороскоп на 15 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку!