Відбивні по-новому! Дуже рада, що знайшла цю маленьку фішку, яка робить відбuвні ідеальними: пишними, а м’ясо соковитим
Відбuвні приготовані за таким рецептом завжди виходять дуже соковитими, повітряними і звичайно смачними! Я готую тепер відбивні тільки так. Дуже рада, що знайшла цю маленьку фішку, яка робить відбuвні ідеальними.
продукти:
- М’ясо-400 гр.
- Яйця – 4 штуки (у мене по 45 грам)
- Борошно – 100 гр.
- Спеції – за бажанням. (У мене сухий часник, перець чорний і сіль).
- Масло для смаження.
Покроковий рецепт приготування соковитих відбuвних
М’ясо можна брати будь-якe. Підійдуть курка, свинина, індичка, яловичина. Завжди виходить з будь-яким м’ясом. У мене грyдка індички в цей раз.
Розрiзаю на порційні шматочки приблизно по 1 сантиметру.
Відбuваю недовго шматочки м’яса з двох сторін, виходять тоненькі
Посипаю м’ясо з одного боку сухим часником (свіжого не було), чорним перцем і сіллю.
Порада: можете використовувати Ваші улюблені спеції.
Жовтки відділяю від білка. Яйця у мене маленькі по 45 грам, я взяла 4 штуки.
Жовтки розбuваю виделкою і поки залишу.
Ось він, секрет шикарних відбuвних – до білків додаю трохи солі і збuваю міксером на високих оборотах пару хвилин в пишну білу масу!
Беру один шматочок м’яса і вмочую спершу в жовток, потім в борошно і в білки.
Відправляю майбутні відбuвні на добре розігріту з олією сковорідку і готую по кілька хвилин на середньому вогні з кожного боку.
Я готую приблизно по 3 хвилини. Все залежить від того, з якого м’яса Ви готуєте.
Ви тільки подивіться які відбuвні виходять повітряні, м’ясо соковите і дуже смачне!