Наша редакція вже не раз радувала читачів різноманітними чізкейками, пудингами і рулетами, які можна приготувати без зайвої метушні з тістом і духовкою.
Сьогодні ми підготували ще один приголомшливий рецепт, який підкорить тебе своїм смаком.
Манний торт сподобається навіть тим, хто терпіти не може цю молочну кашу. Головне – не повідомляти, з чого приготований воістину геніальний десерт.
Варимо стакан манної крупи, щоб приготувати найсмачніший десерт всіх часів!
Інгредієнти:
- 250 г вершкового масла;
- 1 л молока;
- 200 г цукру;
- 3 жовтки;
- 200 г манної крупи;
- 900 г консервованих персиків;
- 20 г желатину;
- 150 г пісочного печива;
- 1 ч. л. какао;
Приготування:
- Звари молочну манну кашу, постійно її помішуючи. Залиш її остигати.
- Збий розм’якшене масло з цукром, потім додай по одному яєчні жовтки і продовжуй збивати.
- Додай до яєчної суміші по 1 столовій ложці остигнувшу манну кашу. Помішуючи, з’єднай компоненти до отримання маси однорідної консистенції. В кінці роз’єднай отриману суміш на дві частини і додай в одну з них какао.
- На дно рознімної форми для випічки помісти пісочне печиво. Потім виклади другий шар з кавового пудингу і третій шар з білого. Поклади десерт в холодильник.
- Злий рідину з банки з персиками. У сироп додай желатин і дай йому кілька хвилин, щоб він набряк. Потім нагрій суміш на водяній бані до повного розчинення желатину.
- Подрібни персики за допомогою блендера до стану кашки. Додай в персикове пюре желатинову суміш.
- Дістань торт з холодильника і залий верх фруктово-желейною масою. Потім помісти десерт назад в холодильник. Дочекайся повного застигання желе.
Смачного!
Загрузка...