Поширений і популярний паштет з печінки. Ніжний, ароматний, поживний.
Інгредієнти:
- Печінка куряча — 700 г
- Масло вершкове — 50 г
- Вершки 20% жирності — 30 мл
- Шампанське — 100 мл
- Цибуля ріпчаста — 2 штуки
- Лавровий лист — за смаком
- Сіль, перець — за смаком
Спосіб приготування:
Печінку вимийте, очистіть від плівок. У сковороді розтопіть вершкове масло, обсмажте дрібно нарізану цибулю. Додайте печінку і лавровий лист, обсмажте ще 5 хвилин, постійно помішуючи, інформує Ukr.Media.
Подрібніть печінку з цибулею у блендері. Влийте вершки, перемішайте.
Перекладіть фарш в миску. Додайте шампанське, сіль і перець, перемішайте.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Викладіть паштет в керамічну форму, змащену маслом. Накрийте фольгою і запікайте 30-35 хвилин. Дайте охолонути.
ПОРАДА: Для отримання більш щільного паштету додайте у фарш 1 яйце.
Приємного апетиту!
Загрузка...