Антон Геращенко: Арсен Аваков щойно прийняв рішення оплатити рейс за власні кошти для доправлення Марківа передбачені в його декларації.

0

Міністр внутрішніх справ Аресен Аваков повідомив Національне агенство з питань запобігання корупції, що 5 листопада 2020 року здійснив видатки у сумі 836 244, 50 грн.

Міністр повідомив НАЗК письмово, у зв’язку з прийняттям рішення Конституційного суду України від 27.10.2020 № 13-р/2020 та призупиненням технічної можливості для подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані на сайті НАЗК.

Ці кошти були витрачені на оплату послуг з оренди приватного літака Falcon для доправлення в Україну з Італії українського гвардійця Віталія Марківа, якого напередодні повністю виправдав італійський апеляційний суд Мілану, після трьох із половиною років незаконного утримання під вартою.

Час у дорозі 2:35. Борт був у користуванні з 10:45 (за міланським часом).Необхідність використання чартерного літака була обумовлена складним епідемічним станом в регіоні Ломбардия, загрозою можливого закриття регулярних авіаційних рейсів між Україною та Італією.

Саме томуАрсен Аваков прийняв рішення оплатити чартерний рейс за власні кошти передбачені в його декларації.

Антон Геращенко

Загрузка...
попередня стаття“Нaш ангелик, наша красуня Роксоляна пішла на нeбeсa до Господа”: дівчинка, якій за рік зібрали 100 тuс. дoл. cшa nомeрлa в Ізраїлі
наступна статтяАрахамія обматюkав Тищенкa при всіх прямо в Раді, з’явилося відео: вчинок “слуги народу” розлютив голову фракції