Аркадій Бабченко: “А чого всі так радіють-то, що “зелені” пролетіли з таким свистом, що мама не горюй?”

0

Популярний журналіст і блогер Аркадій Бабченко пише на своїй сторінці в Facebook, незрозуміло, чого всі так радіють-то, що «зелені слуги» на цих місцевих виборах в Україні пролетіли з таким свистом, що мама не горюй? Те, що ці нездатні ні на що «нові обличчя» – явище тимчасове – і дуже коротко тимчасове – було зрозуміло з самого початку. Нічого іншого і в принципі бути не могло.

Журналіст зазначає, проблема насправді, то не в них. Питання тепер в тому, хто почне заповнювати цей вакуум влади, який «слуги» хоча б наповнювали своїм безголовим обсягом. Дивні клоуни або місцеві князьки-бандити-олігархи – складно навіть сказати, хто більше вигідний Україні.

Аркадій Бабченко підкреслює, після поразки «Слуги народу» на місцевих виборах проблема то абсолютно не вирішилася. «З чого раптом стільки чепчиків в повітрі? Ну, хіба що позловтішатися і палицею в ідіотів потикати, а вас же попереджали, Дебі * и – це так, це я і сам люблю. Але це так, отрутою побризкати … », – написав Бабченко.

Загрузка...
попередня статтяБaтьки пoвepтaлиcя з мaгaзину і мoїй мaтepі cтaлo пoгaнo.. Бaтькo poзгyбивcя, пoчaв плaкaти. B цeй мoмeнт пpoїздив xлoпeць, який зyпинивcя..
наступна статтяЩойно! Тимошенко вліпили – почалась істерика. Сталось немислиме, одразу після виборів. Зеленський не вірить