Бездомна собака несла в зубах невеличкий пакунок. В той день їй вдалося врятувати одне маленьке життя

0

Не дарма кажуть, що собака – друг людини. Буває часом таке, що саме ці тварини прийдуть на допомогу людині. Нам потрібно більше цінувати їх відданість і вірність.

Ця дивовижна історія трапилася в Таїланді. Одного разу бездомний пес прогулювався вулицями і сподівався, що він зустріне добру людину, яка пошкодує його і погодує. Він проходив повз мусорки і несподівано почув неголосний писк вельми схожий на нявкання кота.

Пес підійшов трохи ближче і побачив невеличкий пакунок, після взяв його в зуби і потягнув за собою. Невідомо скільки часу це тривало, але після собака попрямувала до одного житлового будинку.

Там тварина прийнялося голосно гавкати і заспокоїлося лише тоді, коли на вулицю вийшли господарі будинку. Вони вирішили подивитися що лежить в згортку і виявили там немовля. Жінка відразу викликала бригаду швидкої допомоги, яка і доставила дитину в реанімацію.

Малюк ще знаходиться в лікарні, але вже йде на поправку. Пса назвали П’ю і винагородили нашийником рятувальника.

Загрузка...
попередня статтяКондратюк – Зеленському: Володя, у мене є 100% формула щодо врегулювання конфлікту на Донбасі. Перше що потрібно…
наступна статтяБopиc Фiлaтoв: Зa пiдcумкoм «oпитувaння» 300 дeпутaтiв Вepxoвнoї Рaди, будуть cидiти в кaмepi нa дoвiчнe…