“Більше мені в цій країні – нічого не хочеться “: Cкандальна викладачка Більченко оголосила “карантин”. Я показала світу вже достатньо.

0

“Більше мені в цій країні – нічого не хочеться “: Cкандальна викладачка Більченко оголосила “карантин”. Я показала світу вже достатньо.

“Я показала світові достатньо”: скандальну викладачку Більченко відсторонили від роботи, а вона оголосила “карантин”
Професорка заявила про цькування з боку користувачів соцмереж і тому вирішила закрити свої сторінки для “не друзів”.

Скандальну викладачку Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова Євгенію Більченко відсторонили від роботи. Професорка не читає лекцій, але продовжує отримувати зарплату.

Про перипетії останнього місяця у своєму житті вона розповіла на своїй сторінці у фейсбук.

“Увага! На сторінці оголошується карантин. Я не витримала фізично знущання з мене останнього місяця, тим більше, що знущання підтримали мої колеги, позбавивши мене педагогічного покликання. Я маю намір шукати фріланс, більше мені в цій країні – нічого не хочеться: ні науки, ні педагогіки, ні сцени, ні поезії. Кожен за цей місяць показав себе. Включаючи моїх колег по творчому цеху. Я все зрозуміла, у мене до них питань немає”, – написала Більченко.

Викладачка філософії та культурології розповіла, що цькування з боку користувачів соцмереж “підірвали її здоров’я, почалися кишкові кровотечі, і за кілька днів вона має пройти колонскопію”.

“З цієї причини я більше не хочу використовувати свою сторінку як поле для прояву бісів. Я показала світу вже достатньо. А колегам нехай Бог буде суддею і наставником. Допомоги поки не прошу, живу сьогоднішнім днем, тому що перебуваю в небезпеці, крім того серйозно нездужаю фізично. Мої пости можуть бачити всі, лайкати або дизлайкати – теж всі, я відкрита, але коментувати – тільки друзі. Як довго це триватиме – не знаю”, – написала у соцмережі “БЖ”, як підписується викладачка.

Нагадаємо, що професорка Драгоманова назвала Україну “лімфовузлом в тілі американської колонії”, коли прокоментувала перехід сфери обслуговування на державну мову. Публікація професорки викликала шквал обурення серед колег, студентів вишу та звичайних українців. Сторінки викладачки у соцмережі буквально засипали негативними коментарями на її адресу.

Загрузка...
попередня статтяАваков: я не повірив поки не побачив сам, подивіться що Емірати зробили для України. Щойно ця інформація розлетілась на весь світ
наступна стаття“У кафе Дніпра спитала: “Чи є до кави тістечко?” У відповідь почула:”Ничего не понимаю, что такое “тістечко”. Продавчиня сказала, що не розуміє мови, а Дніпро “руське” місто.