Блогер: Минуло більше ніж половина дня, проте ні Зеленський, ні будь-хто інших з владної команди не привітав

0

Минуло більше ніж половина дня, проте ні Зеленський, ні будь-хто інших з владної команди не привітав Православну Церкву України з річницею її фактичного створення – Собору помісної Церкви.

Ніхто з влади, в тому числі і президент не прийшли сьогодні до Михайлівського Собору щоб підтримати нашу Єдину православну церкву. Ніхто не написав жодного слова в соцмережах і навіть не записав відео-звернення.

Важлива віха історії Незалежної України відверто ігнорується сьогоднішньою владою показуючи їх пріоритети. Пріоритет не Українські святині, не українська історія та мова, не українські традиції, зрештою не Українська перемога та поступ вперед.

Пріоритети це безбарвна, безлика Україна. Країна сватів та кварталів.

В час, коли ми святкуємо, так дійсно святкуємо першу річницю створення помісної Церкви, від самого ранку на 1+1 крутять російський серіал «Кухня», а вже вдень повторюють «кварталівський» серіальний проект «Папік», там де Київ перетворили на Росію, з російськими написами, мовою та платіжками.

Відверте ігнорування важливих для України та її становлення подій – це пріоритети. Про них ми вже не один раз говорили. Пріоритети у влади зовсім не національні, не питомо українські.

Прошу поширити.

За матеріалами Андрій Смолій

Загрузка...
попередня статтяПеревір рівень інтелекту! 3 питання і правильні відповіді!
наступна статтяЯк легко визначити за 1 хвилину, що на прилавку не масло, а підробка!