Блогер: Сьогодні тут тисячі людей! Це щось неймовірне. Володимир Зеленський, запам’ятайте..

0

Ми прийшли на майдан, щоб показати як новій владі так і Володимиру Путіну, що їх плани з встановлення “миру” на умовах РФ не буде. Ми будемо захищати Україну. Ми гоготові до рішучих кроків.

Люди, які загинули на Майдані та на Донбасі, захищаючи державу та право на цивілізаційний вибір нації, зробили це не даремно. Ми мусимо про це нагадати усім, хто вважає, що нав’язати свої правила гри дуже легко. 73 % підтримки не допоможуть, якщо буде щось зроблено проти інтересів держави.

Тут знаходяться люди різних політичних поглядів, але об’єднує їх одне – це Україна!

Сьогодні тут тисячі людей! Це щось неймовірне.

Ще раз хочу нагадати наші вимоги та позицію до президента України, яку він повинен використовувати як для нормадського формату, так і для себе особисто:

1. Росія розпочала і продовжує збройну агресію проти України, окупувала Крим і частини Донеччини та Луганщини.

2. Звільнення окремих районів Донеччини та Луганщини невіддільне від деокупації Криму. І в Криму, і на Донбасі агресор – один, природа агресії – одна, порушення міжнародного права та людських прав і свобод – однакові. Всі окуповані Росією території мають бути повернуті Україні разом і одночасно.

3. Кремль повинен звільнити всіх українців, які незаконно утримуються в Росії та на окупованих нею територіях.

4. На окупованих територіях не можуть відбуватися вибори ні до органів місцевого самоврядування, ні до Верховної Ради України.

5. Всі російські окупаційні сили повинні залишити українську територію без будь-яких умов.

6. Україна має відновити повний контроль над усією лінією українсько-російського Державного кордону.

7. Звільнені Росією українські території не можуть мати жодних особливих статусів, які б ставили під сумнів унітарний устрій України.

8. Відповідальність за агресію проти України та окупацію українських територій несе Росія.

9. Україна повинна вимагати повного відшкодування збитків, завданих агресією та окупацією, і покарання винних за вчинення міжнародних кримінальних злочинів.

10. Мирні домовленості не можуть бути досягнуті ціною відмови України від вже зробленого нею і конституційно закріпленого євроатлантичного цивілізаційного вибору та курсу на повноправне членство в НАТО і Європейському Союзі.

І ще, Володимир Зеленський, запам’ятайте, Україна – це не Квартал 95!

Семен Кабакаєв

Загрузка...
попередня стаття“Хочу зараз терміново звернутися до всіх людей… “Зберігайте спокій і не виходьте на” Майдан“
наступна статтяНе хочеш служити, будеш без роботи: очільниця соцполітики Галина Третьякова повідомила українцям nогані новини