Блогерка: “Медведчук ти сьогодні попав, у мене для тебе є кілька захоплюючих новин!”

0

Відома українська блогерка Майя Тульчинська у своєму блозі на Фейсбук пише, що у неї “для Медведчука є кілька захоплюючих новин!”:

“По-перше, на дворі 2020 рік. По-друге, люди вже давно не їздять на підводах, не видобувають вогонь тертям і не переписують книги вручну за високими стінами монастирів. По-третє, вже давно винайшли інтернет і усе людство крім Медведчука та його розумово відсталого кума вміє ним користуватися.

Тому кращого подарунку видавництву та автору, ніж заборонити розповсюдження книги, не уявити. Сьогодні до вечора знати про книгу “Справа Василя Стуса” будуть мільйони людей. Про неї напишуть усі ЗМІ та усі блогери – без копійки витрат на піар. Викласти електронну версію можна хоч на Амазоні, хоч ще будь-де – Медведчук разом з Дарницьким судом Амазону здатні хіба солі на хвіст насипати. Скачати і читати книгу можна буде хоч у Монголії, хоч у Тімбукту. І за це теж нікому нічого не буде, і хоч ти обзабороняйся – люди все одно читатимуть.

Господи, люди саміздат на стареньких копірах вручну робили, на друкарських машинках вистукували, з рук у руки передавали, за ніч прочитували, бо треба було далі передати. А ви тепер, коли у кожного в кишені портативний всесвіт, намагаєтесь книги забороняти? Смішні потворки, ментально застряглі у брежневському совковєков’ї.” – пише блогерка.

Загрузка...
попередня статтяЯкщо ви в найближчі дні побачите гроші під двірником машини, тікайте негайно і дзвоніть до поліції!
наступна статтяПpихoджу дo бaнкoмaту, ввoджу пін, нaтucкaю вuдaтu гpoші.. Чую, як бaнкoмaт відpaхoвує купюpu, a купюp HEMAЄ! Нaбupaю нoмep бaнкy і тут дo мeнe дoхoдить..