Бродський – Зеленському: “Володя, проїдься лікарнями і подивіться в очі всім тим українцям, які зараз пoмuрaють на лікарняних ліжках”

0

Голова редакційної ради OBOZREVATEL, президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський опублікував нове звернення до президента Володимира Зеленського про важку ситуацію з COVID-19 у країні.

На своїй сторінці у Facebook він зазначив, що глава держави після виявлення в нього небезпечної хвороби повинен лікуватися, як звичайні громадяни, аби зрозуміти, до чого призвела бездіяльність його команди.

«Володимире, ви не герой, і це не піар. Оскільки у вас температура і ви захворіли на корону, у вас з’явилася можливість зрозуміти долю простих людей, які задихаються без кисню, місця в реанімаційних і без ліків, якими будуть вас лікувати. Проїдьтеся в турне лікарнями, послухайте втомлених лікарів і медсестер. 

Подивіться в очі тим, хто помирає, та їхнім родичам«, – сказав Бродський.

«Ви і ваша клоунська команда винні багато в чому в горі людей. Ви нічого не робили сім місяців, крім валяння дурня. Зараз говорите про карантин вихідного дня.

Це ідіотизм. Quaranta – італійською сорок, виник цей термін, коли кораблі ставили на карантин у Венеції на відстій, на 40 днів. Який ланцюжок ви розірвете? У нас люди похилого віку будуть задихатися тисячами за день», – обурився підприємець.

Підсумовуючи, Бродський припустив, що, можливо, Бог на його прохання послав представникам влади випробування у вигляді коронавірусу. Крім того, він попередив, що приховати факт лікування в елітних клініках нікому не вдасться.

«Якщо я знайду вас і ваших близьких у приватних лікарнях, я буду кричати на всю країну. Ви повинні зрозуміти, що взялися не за свою справу. Будьте здорові, і ваші батьки теж.

Упевнений, що будете лікуватися не як прості люди. Ідіть уже до себе в «95 квартал», Трамп уже пішов, не зволікайте. Дайте будувати нормальну країну для людей, а не аферистів», – резюмував Бродський у зверненні до Зеленського.

Михайло Бродський

За матеріалами

Загрузка...
попередня статтяПізно ввечері! “Слуга” зробив несподівану заяву, цьому бути – проект уже готують. Зеленський схвалює: групу створено
наступна статтяЖyрнaліcт: Вчора Мами Марини Порошенко не стало, а ви знали, що днем раніше Зеленський казав про «aмпутoвану совість»?