“Через к0ронавірус людей з іншими захворюваннями позбавили права на меддопомогу”, – лікар-інфекціоніст

0

У світі обговорюють, що коронавірус з’явився ймовірно незвичайним шляхом. Окрім того, через пандемію, людей з іншими захворюваннями позбавили права на медичну допомогу. Про це розповіла лікар-інфекціоніст Ольга Голубовська, передають Патріоти України з посиланням на УНН.

“Ситуація унікальна, жодне покоління лікарів з такою ситуацією не стикалося…Сьогоднішній коронавірус, який викликав пандемію, з’явився не зовсім звичайним ймовірним шляхом. У світі обговорюється те, що вірус незвичайний і перевертає наше уявлення про епідемію”, – сказала Голубовська.

Також вона зазначила, що епідемія позбавила права на медичну допомогу людей, які хворіють на інші захворювання. “Ті пацієнти, які хворіють всіма іншими захворюваннями, позбавлені доступу до медичної допомоги, це вперше така ситуація – не вистачає ресурсів, резерву і всього іншого. Госпіталізують виключно важкі випадки”, – сказала Голубовська.

Загрузка...
попередня статтяНацrвардію вже стяrнули! Під стінами Кабміну відбувається немuслuме. Столuцю трясе – люди на mежі. ВІДЕО
наступна статтяПотрібно саджати! Разумков розпочав “полювання” на корупціонерів. Сказав все – українці аплодують