Відкрите 3вернення до Президента Українu Зеленського! Народ України вuмагає: Вашого особuстого звіту протягом 10 календарних днів…

0

Відкрите звернення до Президента України Зеленського!

Відкрите звернення до Президента України Зеленського!

Я, Штанько Дмитро Олександрович, уповноважений народом України звертаюся до вас, до Президента України Володимира Зеленського з питань, які прямо стосуються кожно українця, кожного з нас. З питань національної безпеки та добробуту наших братів, сестер, батьків, дітей, усіх наших співгромадян.

Я не хочу підіймати питання Оману, вашої хвороби коронавірусом, літака з ліками на початку пандемії, фонду боротьби з короновірусом ім. Баумана, призначення кумів та друзів на державні посади з метою збагачення, “Великого будівництва” з золотим піском, щебнем, металевими шлаками та водою, переїзду на державну дачу, злиття “вагнерівців” та масу інших подій планетарного масштабу.

Я звертаю вашу увагу на те, що вас було обрано Президентом України тільки тому, що ви обіцяли зміни на краще і за свої обіцянки ви несете персональну відповідальність. Несете відповідальність як людина, як Президент, як фактичний керівник уряду та більшості в парламенті.

Отже нагадую, що 30 листопада 2019 року пресслужба Офісу Президента України інформувала населення про те, що за вашою участю урядом України було проведено нараду, де було анонсовано проект, який зменшить у 2020 році суму платіжки на газ та опалення на 50%.

2 грудня 2019 року ви, бігаючи на своїй тренувальній доріжці, вийшли з бенефісом. Ви повідомили, що знайшли рішення як знизити ціну на опалення наступної зими.

Народ України питає вас – де ці рішення?

Чому ціна на природній газ підвищилася?

Хто вигадав “транспортування газу”?

Чому скасовано льготных 100 Кв?

Чому замість покращень прийшли страждання та погіршення?

Кому в гаманець йдуть надприбутки і яке ви маєте до цього відношення?

Підсумовуючи .

Народ України вимагає:

1. Вашого особистого звіту протягом 10 календарних днів щодо питань мотивації підвищення тарифів на використання пригородного газу.

2. Вашого особистого звіту про те, чому руйнується галузь атомної енергетики.

3. Вашого особистого звіту про те, кому в гаманець йдуть гроші з надприбутків від використання національних багатств – природного газу.

4. Скасування сплати за транспортування газу.

5. Віддати природній газ українського видобутку населенню України з урахуванням рентабельності не більше 15%, тобто газ має коштувати не більше 4 гривень за кубометр.

6. Врегулювати питання атомної енергетичної галузі, повернути пільгові 100 кв.

Я наголошую на тому, що ці питання – питання національної безпеки та вашої особистої відповідальності.

Якщо звернення буде проігноровано, я обіцяю прикласти усіх своїх зусилль і зробити Лубни в кожному місті України!

Дякую

Чекаю

Загрузка...
попередня статтяМісто на ногах! Вони зробили немислиме – розгромили. Він терміново звернувся, задіяли усіх: не може зійти з рук
наступна статтяМи не buдло, яке можна х0мутати до останньої копійки. По всій країні людu виходять проти підвищення тарифів