Георгій Тука: Подивився вчора шоу Савіка Шустера. Дивні відчуття

0

Подивився вчора шоу Савіка Шустера.

Якісь дивні відчуття…

Від Володимир Зеленський почув, в черговий раз: «я за все хороше і проти всього поганого». Чудова безпрограшна позиція популістів.

Правда, ніхто не почув відповіді на запитання «яким чином»?

Яким чином ти маєш змінити позицію Кремля? Чи, може, вона вже змінилась і про це нікому невідомо? Може, саме зараз Путін зрозумів: треба закінчувати операцію «Новоросія», виводити війська, вивозити озброєння, повертати Крим?.. Настав час прозріння і про це нікому невідомо?..

Ну, дайте, хоч натяк! Хоч один-єдиний натяк, за який би можна було зачепитись в сподівання на позитивні зміни! Один!..

Саакашвілі. «Треба взятись за руки і іти молитись! Я так робив в Москві…».

Наслідки такої методики відомі не лише самому Саакашвілі, а й українцям: Осетія з Абхазією…

Леонід Кравчук. Таке враження, що Леонід Макарович намагається повернутись до «великої політики»: що аудиторія бажає почути – те й промовляє.

А, взагалі, спроба перетворити «Рух Опору Капітуляції» на «кАзлов, которые мешают нам жить», з технологічної точки зору, вдала. Може я і помиляюсь, але велика кількість «ходячих шлунків» саме так і будуть сприймати попереджувальні акції протесту: вони заважають Президенту перемогти Путіна на перемовинах..

Загрузка...
попередня статтяНайкращі привітання з днем Ангела Катерини! Бажаємо любові, натхнення, щастя світлого, успішних перемог і хай ВАС завжди оберігає Бог
наступна статтяРеволюція економіки! У Зеленського ошелешили заявою!