Ірина Геращенко про підсумки місцевих виборів 2020: “Ніякої партії слуг не існує. Це одноразовий проект, термін використання якого закінчується”

0

Зеленський радіє, що в Україні вибори демократичніші, аніж в сусідів, тобто, в РФ і Білорусі. На скільки ж років відкинула демократію зелена влада і скільки прийдеться за ними розгрібати . А поки що перші підсумки кампанії.

  1. Найнижча в історії явка, менше 40 %. Звичайно, це не лише результат пандемії, а й тотального розчарування владою, зневіра виборців.
  2. Ніякої партії слуг не існує. Це одноразовий проект, термін використання якого закінчується. Недарма, жоден мер великого міста, попри тиск і погрози кримінальними справами, не пішов від слуг на ці вибори. Ганебна поразка включить процеси розпаду і у ВР.
  3. Найдорожчі виборчі кампанії були у слуг , ОПЗЖ і « За майбутнє»: ролики, банери, їх кандидати не вилазили зі студій олігархічних каналів. За такі гроші отримати такий ляпас від виборців- треба вміти:) .
  4. « Європейська Солідарність» ставила мету- присутність в усіх облрадах. Схоже, ми досягти цього результату, підтвердивши статус єдиної загальнонаціональної правоцентристської партії, ідеологія якої об’єднує патріотичний електорат. Буде чудово, якщо об’єднавчі процеси продовжаться після виьорів і всі проукраїнські партії згуртуються , усвідомлюючи загрозу реваншу, в тому числі аналізуючи результати цих виборів. Наша рука простягнута.
  5. Ті, хто продав франшизи в регіонах- пролетіли. Або пролетять в другому турі.
  6. Мери отримали найбільший зиск від децентралізації і стають реальними гравцями напередодні парламентських і президентських, коли б вони не відбулися. Зе не зможе тепер нахабно ганяти « чортів- розбійників» в регіонах, навпаки, їздитиме на поклон, якщо хоче втримати країну .
  7. Телевізор рулить. Канали кремлівського пулу формують електоральні симпатії кількох регіонів, бавитися з цим- небезпечно.
  8. Зе , який працював ВІП- агітатором слуг, спрацював на двійку, бо тільки опустив їх результат своїм недолугим псевдоопитуванням і не менш фантасмагорічним виступом в ВР, де ані слова не було про майбутнє, а багато нереалістичних « досягнень». Люди втомилися від брехні.
  9. Зе не вміє брати на себе відповідальність ні за що, отже, за провал на виборах нестимуть відповідальність глави регіонів і уряд. Але є одне але- лавка запасних надто коротка, не знаю, хто погодиться йти в третій уряд Зеленського. Кожне голосування в Раді тепер буде іспит для слуг, в них вже немає 226. Донорами ж голосів ніхто просто так не захоче бути .
  10. Разумков, перший номер слуг,який завів цих 254 персонажі в Раду, демонстративно не взяв участі в « опитуванні». Він, та й не лише він , думають про нові проекти, і ці процеси зараз активізуються.
  11. Добре, що пролетів Пальчевський. Погано, що інші відверто фсбшні проекти набирають голоси.

12.»ЄС» має відзавтра посилити партійне будівництво. Над цим і зосередимося:)

Iryna Gerashchenko
Загрузка...
попередня статтяЇх хочуть силoю протягнути: Порошенко з самого ранку повідомив про дуже тривожні сигнали з ряду областей
наступна статтяЦе кінець! Ми все про…ли, це тотальний провал! Слуга Дубінський в істериці звернувся до народу. ВIДЕО