Російська пенсія і квартира за 13 мільйонів — Як живе родина Судді Конституційного Суду!

0

Російська пенсія і квартира за 13 мільйонів — як живе родина судді КС. ? Чоловік судді Конституційного суду Завгородньої — незвичайний пенсіонер. Він — громадянин РФ і отримує російську пенсію, також він нещодавно придбав собі 3-х кімнатну квартиру. Помешкання в елітному комплексі столиці обійшлося близько 13 млн грн.

❗ До речі, це не єдина квартира в цьому крутому ЖК для чоловіка судді. ❗ А ще це не єдиний пенсіонер-мільйонер в родині. Наприклад, мама Завгородньої — 81-річна пенсіонерка, подарувала донці 3 млн грн.

Інформація про купівлю квартири мала з’явитись у декларації судді наступного року. Але 28 жовтня  Конституційний суд, де вона займає посаду судді, проголосував за фактичне закриття офіційного реєстру декларацій та знищення відповідальності за недостовірне декларування.

p.s. хоч реєстр і закрили, декларацію судді і не тільки можна подивитись на сайті «Декларації», що продовжує працювати: https://declarations.com.ua/

Як ви вважаєте, чому суддям КС вигідно приховувати свої статки?

BIHUS.info

Загрузка...
попередня статтяСергій Притула: “Прямо зараз під Конституційним стоїть густий туман… Або влада починає поводити себе по людськи, або буде говорити вулиця
наступна стаття“Мене важко переконати”: Усик раптово заговорив про похід у велику політику