Хочете знати правду? Я живу біля будинку, де мешкають батьки Зеленського і хочу розкaзaти вciм як нaспрaвдi вони живуть

0

Живу недалеко від будинку, де живуть батьки Президента Зеленського.

Мама як ходила в старенькому пальто, так і продовжує ходити. Нічого не змінилося. Ніби це не їхній син керує величезною країною.

Країною, повною лицемірних людей, яким подобається, щоб був хаос і безлад, але ж красти краще.

Або які оскаженілого патріотизму, більше нічим відзначитися не можуть.

Ну, а дуже хочеться! Адже це так круто, бігати по місту з виданими прапорами і кричати, шоб аж в горлі дерло! І Робити нічого не треба!

Просто кричи, витріщивши очі і прапорами теліпай! Здорово! Патріот! Гордість. Щось в цьому житті та й значиш.

Деякі псевдопатріти на цій ідеї влізли у владу навіть. А чо? Прибуткова справа, адже! Головне, поквапитися правильно! Справжніх патріотів жаль .. Їх мало. І їм головне не «генерал», а що робиться для країни ..

Ще є відсоток які дісно підтримують-ну тому що якщо вони відступляться, то їх картина світу зламається. Вийде, що все, у що вірив-бутафорія.Я теж патріот своєї країни, але з прапорами НЕ Гасаю. І я також вірю..

Але я вірю в людей своєї країни, в її багатство ресурсів, в її призначення. В її армію і добровольців .. В виробників і тих, хто робить її краще.

Так ось, за майже два роки Президенства його батьки не стали потопати в розкоші і не переїхали в якусь КончеЗаспу..Все скромненько, навіть іноді перебіжками, щоб люди не взнавали. Я жодного разу не розчарувалася за цей час в Президенті.

Я ні за одну його дія не бачу причини його хулити або сором’язливо відводити очі. Те, що у Верховній Раді-знову виродки і тварі. Це ми, люди, виноваті. І що комуналка підвищується, І що пенсії не ростуть. І що зарплати вчителям та медикам не поднімаются. Тому що деякі ФОПи не хочуть платити податки, а хочуть красти і мати на це офіційний дозвіл.

Тому що Петрушкіні спільники , які керували країною 25 років-хочуть знову реванш і знову нас дурити, і при цьому вбuвати і знищувати. Тому що ми не фільтруємо інформацію і злочинно віримо телеку і олігархічно проплаченим сайтам.

Навіщо я це написала. А тому що порохотроллі на зарплатi дуже активні в соцмережі і бігають, як перед смертю в кожен паблік і паскудять так, що нормальні люди бояться висловити повагу свого Президента!

А це нормально-поважати і підтримувати Президента своєї країни! Нормально! це значить, у людини здорова психіка. Якщо Президент помилився, його можна критикувати.

А тролі будуть обливати брудом президента і його симпатиків. Але підтримувати гаранта Конституції це нормально для всіх країн!

Загрузка...
попередня статтяВідео. “Це хв0ра людина!” Геннадій Москаль направив Зеленського до псuхіатра за діагнозом
наступна статтяРадісна звістка! Зеленський тільки що підписав важливі рішення – тепер все зміниться. Будуть боротись – українці аплодують