Коли вони вже нажеруться! Т.з. медпрацівник вимагала $2300 за присвоєння групи інвалідності

0

Хабар у 2300 доларів США за присвоєння групи інвалідності учаснику АТО — ще одному медпрацівнику повідомлено про підозру.

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури у межах розслідування кримінального провадження за фактом вимагання хабара з учасника АТО в Клініці амбулаторної допомоги Національного військово-медичного центру «Головний військовий клінічний госпіталь» повідомлено про підозру ще одному медпрацівнику (ч. 4 ст. 368-4 КК України).

Нагадаємо, 15 грудня 2020 року правоохоронці викрили «на гарячому» лікаря вказаної Клініки під час одержання 2300 доларів США від учасника АТО за видачу йому довідки про встановлення 2-ої групи інвалідності, отриманої внаслідок участі у бойових діях.

У ході проведення досудового розслідування встановлено причетність ще одного працівника Клініки до вчинення зазначеного кримінального правопорушення, а саме лікаря ординатора, яка у змові з іншою підозрюваною за грошову винагороду обіцяла вирішити питання щодо встановлення заявнику групи інвалідності.

Наразі досудове розслідування триває.

За матеріалами Київської міської прокуратури

Возможно, это изображение (одна або кілька осіб, люди стоят та у приміщенні)

Джерело

Загрузка...
попередня статтяСкрипін: Я хочу, щоби ви це знали. Щоразу. Запам’ятайте — щоразу. ЩОРАЗУ… Ведуча шоу вдягала нову сукню. ЩОРАЗУ. Якщо не було нової сукні, була…
наступна статтяОсь що я називаю правильним маркетингом. Це фото зробив у Сингапурі мій друг! (ФОТО)