Кращого подарунку і не могло бути! Зранку українцям повідомили, що їх обстеження підозрою на ковід стануть безкоштовними

0

У МОЗ назвали безкоштовні обстеження для пацієнтів з підозрою на коронавірус

Два обстеження для українців з підозрою на коронавірус стануть безкоштовними. Їх внесли в так званий “ковідний список”. Однак для того, щоб пройти ці обстеження безкоштовно, пацієнтам знадобиться обов’язкове направлення від лікаря.

Як розповів міністр охорони здоров’я України Максим Степанов, в обов’язковий список безкоштовних обстежень при підозрі на коронавірус внесли комп’ютерну томографію та рентген. Про це міністр розповів на брифінгу в понеділок, 12 жовтня.

“Тепер пацієнти з підозрою на COVID-19 можуть зробити їх безкоштовно, якщо у них є відповідне направлення від сімейного або лікуючого лікаря”, – заявив глава МОЗ Степанов.

Він додав, що, якщо за ці послуги почнуть вимагати гроші, потрібно залишити скаргу, зателефонувавши в контакт-центр Національної служби здоров’я України за номером 1677 або написати про цей випадок на сайті НСЗУ у розділі “Громадянам”.

Як пояснив Максим Степанов, щоб МОЗ міг оперативно реагувати та ліквідувати подібні випадки, міністерству потрібен постійний контакт з суспільством з приводу подібних ситуацій.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в міністерстві охорони здоров’я придумали, як забезпечити українцям безкоштовне тестування на COVID-19 в приватних лабораторіях. Для цього в Кабміні виділили додаткові кошти.

Загрузка...
попередня статтяВiд уcьoгo, щo тpaпилocя зi мнoю вpaнцi я пpocтo зaплaкaлa.. Нa зупинцi жiнoчкa у вiзку пpocили людeй тa вoдiя дoпoмoгти їй пoтpaпити у aвтoбуc.. Їй нiхтo нe дoпoмiг..
наступна стаття«Слуги» cьогодні заговорили про закупку в РФ вакцини від ковід. Я пропоную погодитись. І негайно протестувати їх на слугах і ОПЗЖ – Тягнибок